Wat zijn de basis regels

Iets anders dat u kunt doen is het inschakelen van de functie van de automatische bingomarker. Dit verhoogt niet uw kansen in het spel, maar het vermindert de kans dat u een winnend getal mist. Als u met 10 kaarten in een keer speelt, is de automatische bingomarker noodzakelijk. U wilt natuurlijk niet iets belangrijks missen.24 uur speluitleg mogelijk

Een ander ding dat u kunt doen is een chat-spel elke keer dat u speelt te spelen. U zult zien dat de meeste bingosites chat-games zullen hosten. De chat moderator vraagt trivia-vragen en de eerste persoon die het juiste antwoord geeft krijgt prijzen. Dit betekent het verhogen van uw EV, maar het heeft geen invloed op het werkelijke bingospel.

En tot slot, verspil niet teveel tijd aan het uitkiezen van uw kaarten. Bingoballen worden willekeurig getrokken en dus is het niet nodig om u druk te maken over het uitkiezen van de perfecte kaarten. Als u rondkijkt op websites over bingo strategie├źn zeggen die dat u kaarten moet kiezen die een hele reeks getallen dekken. Andere websites zeggen dat u kaarten moet kiezen die getallen delen.

Bingo Kaarten

Beide opzetten zijn even waarschijnlijk (en onwaarschijnlijk) voor u om geld te winnen. Het idee achter het kiezen van kaarten met bepaalde getallen doet u om zoveel mogelijk treffers te krijgen. Dit klinkt in theorie goed, maar het probleem is dat u nog steeds een volledige lijn nodig heeft om een uitbetaling te krijgen. Kaarten die geen getallen delen maken het niet waarschijnlijker dat u eerder dan iemand anders een lijn zult voltooien.

Het idee achter het kiezen kaarten van kaarten met een aantal gedeelde getallen is om het aantal spaties d at u kunt vullen kan worden gemaximaliseerd. Misschien heeft u bijvoorbeeld 5 kaarten met hoge getallen. Wanneer er een hoog getal wordt genoemd, krijgt u meerdere ruimtes om aan te kruisen op uw kaarten.

Deze strategie doet ook niets meer dan het willekeurig kiezen van uw kaarten. De extra hits die u krijgt van een opeenvolging van uw nummers worden gemitigeerd door alle missers die veroorzaakt worden door uw nummers niet verspreiden. Om een lang verhaal kort te maken: de persoon die twee uur besteedt aan het kiezen van de perfecte bingokaarten heeft net zoveel kans om te winnen als de persoon die de kaarten willekeurig kiest.

Ik wil ook €250 Bingo bonus Ontvang direct